Life

Celula malignă e o obeză hrăpăreață

carte
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorCe are ea și nu am eu ?
Comentarii (7)
 1. Andi V. spune:

  Nu pot decât să te felicit pentru faptul că ai acest deosebit curaj de a înfrunta boala cu ochii larg deschiși. Așa cum menționezi și tu, nu este deloc ușor. Mai ușor este să te lași luat de val în căutarea alimentului miraculos, a “glontelui de argint” care va ucide boala dar, mai totdeauna, acestea nu pot decât face rău.
  Știința face progrese enorme. Recent, Charlie Sheen, care era stabil sub medicația anti-HIV, a încercat să se trateze naturopatic în Mexic. A oprit tratamentul clasic și HIV-ul a proliferat. S-a oprit totuși la timp și acum încearcă un tratament experimental (dar științific) și funcționează minunat.
  Dacă ar fi să punctez un focar de infecție care propagă ne-știința printre români, rădăcina răului, este acea oribilă revistă Formula As. Acolo, de 20 de ani de zile (poate mai bine) oamenii se “vindecă” de cele mai cumplite boli cu moare de varză sau suc de orz. Revista nu se obosește să explice, de exemplu, diferența dintre naturopatie (ierburi) și homeopatie (o moleculă dintr-o substanță activă aruncată într-un butoi de apă) dar, în schimb, face loc celor mai aberante sfaturi.
  O viață lungă și fericită îți doresc!

  1. Miriam Miriam spune:

   Mulțumesc frumos! Sunt de acord cu tot ce spui. Și ție numai bine!

 2. maria spune:

  Opriți-vă! Nu mai promovați știința ca pe singura soluție, singura șansă. De când e lumea plantele au fost înaintea medicamentelor, acestea doar s-au dezvoltat după studii facute pe plante și nu au venit direct din laborator.
  Înțeleg că faceți lobii pentru că
  industria farmaceutica simte că incepe să piardă teren în favoarea produselor naturiste și naturale. Nu dezinformati!!!!! Normal ca se recomandă o dietă pentru fiecare afecțiune, dietă care dacă este respectată poate ajuta organismul să se vindece singur și care face mai mult decat toată chimioterapia,

  1. Miriam Miriam spune:

   Esti tu bolnava de cancer? Te tratezi fara medicina alopata? Daca da, astept informatii utile..

 3. Călin Moroșteș spune:

  Bună ziua, va felicit pentru curajul cu care infruntati aceasta luptă grea. Într-adevăr, nu există o soluție general valabila, un panaceu universal pentru vindecarea oricărei forme de cancer, dar acea doamnă doctor ar trebui să vă spună mai multe despre rolul antioxidanților în protecția și hrana celulei, în lupta contra radicalilor liberi sau chiar despre rolul radicalilor liberi în apariția tumorilor. Nu contest aportul medicinei alopate în tratarea diferitelor boli (deși, personal nu apelez la medicamente de câțiva ani și chiar medici specialiști cu renume încep sa conteste public valoarea tratamentelor alopate în tratarea cancerului) dar rolul nutriției corecte, a susținerii organismului cu antioxidanți (vitamine, minerale, fitonutrienti, Micro și macronutrienti) este vital in această bătălie și, da, sunt studii clinice care atesta rolul vitaminelor în general și a vitaminei C în doza mare în mod special în lupta împotriva cancerului. Sunt site-uri de calitate în care oameni care au studiat zeci de ani nutriția atesta aceste studii și beneficii. Va recomand cu încredere și cu respect doua din acestea: http://www.doctoryourself.com și http://www.mercola.com.
  Va doresc sănătate, putere în continuare sa învingeți aceasta luptă și intelepciune.
  P. S. Sunt curios cate cunoștințe de nutriție are respectivă doamna doctor care recomanda sa mănânci ce îți vine în această situație.

  1. Miriam Miriam spune:

   E foarte simplu să aflați ”cate cunoștințe de nutriție are respectivă doamna doctor care recomanda sa mănânci ce îți vine în această situație” pentru că referințele despre doamna doctor Simona Tivadar le găsiți pe internet. Găsiți ce studii și specializări are această doamnă doctor. În timp ce, nu aveți niciun fel de referințe despre cine se află în spatele acestor site-ri care dau sfaturi cu duiumul. În ce privește vitamina C, v-ați gândit că un bolnav de cancer poate avea boli asociate care nu-i permit să ia vitamine sau alte suplimente, pentru că-și pune viața în pericol? Eu sunt într-o asemenea situație, nu vorbesc din cărți. Sfaturile neavizate sunt criminale.

 4. VISAN Viorica spune:

  Buna ziua,
  V-am mai scris. Da am fost diagnosticata in 2015, chirurgie, chimio si radioterapie, greu suportate tocmai ptr ca nu sint o needucata (inginer innovation, examene OSIM, etc, background greu, traiesc in Franta) si vad lacomia doctorilor, prima mea consultatie la chirurg 92 E, etc. , ptr ca am vazut limitarea doctorilor implicati (aici), nu se mai pun la punct cu nici o noutate, ce nevoie au? cistiga imens de pe urma acestei boli…iti ofera acelasi tratament ca acum 30-40 ani (chimio, fosta arma chimica, etc) . Deci sigur incerc (cu discernamint ) si alte tratamente alternative, mai naturale, care nu iti omoara toate celulele din corp, care nu te iradiaza…Sigur nu stiu ce va fi in viitor, sabia exista…Un lucru nu inteleg: sinteti o persoana mai mult decit interesanta…scrieti minunat de adevarat, uneori f vulgar, si aparati toate aceste tratamente unele obsolete (sigur fiind o persoana publica, nu vreti sa ajungeti pe mian unui doctor pe care l-ati suparat, e de inteles). Dar incercati sa acceptati ca poate EXISTA si altfel de tratamente. Exemplul cu CUBA este edificator. Imi pare rau, recent am fost in bucuresti ptr citeva zile…mi-ar face mare placere sa va intilnesc cindva…in Herastrau pe o banca, la o cafea. SANATATE multa si Bafta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook