Life

Cu sinceritate și asumare, Miriam.

trist
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorRică, fante de Obor
Comentarii (3)
 1. Daniela spune:

  Zilele trecute, ma exprimam, în gluma, cum ca al nostru câine ar fi gay. Nu este atras deloc de cateluse, ci, dimpotriva, de masculi. Stiu ca pare ciudat, dar gândul ca ar putea exista o deviatie de gen ma întrista deja. Si eu nu puneam la mijloc problema procrearii. Acelasi gând mi-a trecut de câteva ori prin minte si când am aflat ca fiul meu s-a mutat la un prieten.
  Este fireasca stare pe care o avem, tristetea care ne cuprinde si, mai ales, preocuparea, pentru ca “natura” ne-a pregatit, pe majoritatea dintre noi, pentru a fi heterosexuali. Daca, însa, trebuie sa facem fata unei situatii “neprevazute”, sunt sigura ca gasim mereu resursele în noi însine. Fie din dragoste, fie din prietenie, fie din respect pentru “alegerea” altora.
  Mai greu trebuie sa le fie lor, pentru ca ei/ele au de înfruntat multimea.
  Eu percep chestia ca pe exceptia de la regula. La început eram socata, de ce sa mint, acum vad, aud si nu judec. Dar, sigur ca da, m-am întrebat ce s-ar alege din rasa umana daca exceptia ar deveni regula?
  Cât despre eventualitatea în care fiul meu ar fi fost obligat sau ar fi ales (daca era posibil) sa traiasca si sa fie crescut într-o familie de gay… Dumnezeu fie cu ei! Ce altceva as putea spune?

 2. daniela spune:

  pe fb nu am indraznit sa spun nimic,eu sunt mai timida din fire,aici in ,,ograda,,ta pot si eu sa-mi dau cu presupusul.
  Nu am copii ,dar am frate si sora,acum mari la casele lor ,insa mereu ma gandeam ca ,daca,unul din ei ar veni sa spuna ca e gay ,nu m-ar mira si nu m-as intrista deloc,nu am prieteni asa insa pentru mine nu ar fi nicio problema sa-i am.
  Cat despre copii ,nu pot spune nimic devreme ce eu nu am sa stiu cum este sa-i cresti.
  ps.imi place la nebunie sinceritatea ta.

 3. Lotte spune:

  Ai zis atat de bine: nu sunt nici impotriva, nici pentru.
  Am observat ca este la moda sa spui ca esti pentru. Asta fac vedetele in ultimul timp.
  Daca cineva iti da “unfrend” in viata reala sau virtuala pentru parerea ta, este o dovada de imaturitate. Este mare lucru sa ne asumam parerile, dar si sa le respectam pe ale altora.
  De al mine ai respectul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook