Life

El să aibă, ea să fie

sunset-hands-love-woman
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorHoroscop 20 Mai 2016
Articolul următorHoroscop 21 Mai 2016
Comentarii (3)
  1. otilia manescu spune:

    E clar ca traim in lumi diferite, in lumea mea e taman invers, primele intrebari ale barbatilor sunt ” cati ani are”, dupa care “cu cine locuieste”, “cat castiga”, daca are “casa ei” si nu in ultimul rand daca are copii. Daca raspunsurile sunt convenabile pentru ei, abia acum urmeaza detalii despre fizic. Eu cred ca barbatii au devenit cu mult mai materialisti decat femeile, de la cei foarte tinerei care se incurca, chiar de insoara cu distinse doamne cu cel putin 10 ani mai in varsta decat ei, pana la cei trecuti de a doua tinerete care vor averi, bani , masini etc. Mi se pare dezgustator dar asta e realitatea. Am o prietena stewardesa parasita de sot, un metrosexual de doi bani, pentru ca ea nu mai aducea bani suficienti acasa ca atunci cand a luat-o de nevasta, si-a gasit repede alta care castiga mai bine. Am un “amic” care are 50 de ani si care n-a vrut sa se incurce decat asa, sporadic, cu o doamna de 30 de ani, o femei superba cu un caracter deosebit, pentru ca nu avea casa ei si statea cu chirie. Sunt ata de multe femei atat de frumoase si elegante, culte, care-si plang soarta singuratatii tocmai pentru ca nu au casa, nu au masina, nu castiga cat videochatistele din viata publica, daca mai au si un copil s-a treminat povestea, barbatii nu se incurca cu asa ceva.

  2. Alex spune:

    D-nă Mănescu,admitem că sînt și bărbați materialiști dar NU toți sîntem așa. Am avut ocazia să fiu cu cineva mult mai avuta decît mine,casa,masina scumpa,serviciu de mii de € , dar, dacă nu era genul meu, nu am vrut sa ne complicam degeaba doar ptr avantajele materiale (o fata deșteaptă,culta,educată,onestă si ce sa vezi,din N-E – moldoveanca).Femei materialiste am tot întîlnit încît nu stiu în ce “tabără” exista mai multi materialiști. Generalizările de orice fel sînt periculoase .

  3. Diana spune:

    Eu sunr de parere ca daca nu exista chimie intre cei doi, atarctie,comunicare, degeaba exista avantaje materiale.Si da, am vazut, am auzit,am dat si eu peste barbati materialisti…ce sa-i faci, vremurile s-au schimbat…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook