Life

Am fost amanta unui… concubin

amanta
Miriam Eugenia Soare
Comentarii (3)
 1. Daniela spune:

  Am citit pe Catchy, si nu numai, o multime de articole legate de amante si amantlâcuri. Am scris si eu pe tema asta, dar, bineînteles, “cu perdea”. Nu atât cât sa nu ma ranesc mai mult pe mine, nici sa ma conving sa-mi accept conditia de “second one” sau, cum era mai firesc, s-o rup la fuga, ci pentru a nu o rani pe sora mea, care se afla de cealalta parte a baricadei. Cea care n-ar fi înteles nici în ruptul capului ca si amanta sufera, ca si ea poate iubi, se poate îndragosti si o poate da în bara ca orice alta femeie.
  Amanta este potopul care se abate asupra casniciilor “perfecte”, dezbina si distruge relatii “stabile”, tinute de un act (sau nu), este mana care ataca viata de familie si de care orice nevasta se apara pân’ la ultima suflare. Când, însa, fostele neveste trec de la un statut la altul (pentru ca-i doar un pas de facut), dracul nu mai este chiar atât de negru. Sigur, si una si alta, în orice stuatie, vor trai calvarul înselaciunii pentru tot restul vietii si asa-zisa fericire cladita pe nefericire le va fi din ce în ce mai straina.

  Frumos si complet raspunsul tau, Miiriam, la un articol scris “pe fuga”…. Ma bucur ca am reusit, în sfârsit, sa citesc unul echilibrat.

 2. francisca spune:

  Toţi afemeiaţii suferă de instabilitate afectivă, complexe, frustrări, etc. Am fugit de ei ca de dracu le-am dorit să-şi găseasca o”” femeie fatală “” care să îi joace pe degete şi să stoarcă din ei ultima picătură de vitalitate. Detest aceşti mâncători de suflete ale femeilor naive .

 3. dana spune:

  Totusi haideti sa vedem si partea frumoasa a acelei perioade!cea in care credeam ca e numai al meu,chiar daca a fost un foc de artificii,a fost frumos…a fost o bucatica de fericire de care imi voi aminti cu drag!ca apoi am realizat ca doar eu am investit….asta e !mie mi-a prins bine o experienta,am avut de invatat,nu regret,am trait clipa!sigur voi sti data viitoare ,sper!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook