Life

Nu sunt Angelina Jolie, dar am și eu ceva de spus

miriam-3
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorBăi, ești satanist ?!
Articolul următorFosta și mămică ei
Comentarii (9)
 1. Laleaua neagra spune:

  Cat a costat interventia?

 2. Nata Lia spune:

  Acum inteleg de ce ai scris “a trebuit sa trec prin iad…..” ! Esti o diva, chiar asa, cu mastectomie cu tot! Iti admir curajul!

 3. Lidia spune:

  esti frumoasa….chiar si cu sanii mutilati, iar ochii iti stralucesc a bunatate. Curaj…citeste cartea lui Anita Moorjani “Am murit si m-am regasit pe mine insami” daca nu ai facut-o deja. Mie mi-a alungat teama si mi-a schimbat viata in bine.

 4. ANDREI spune:

  Miriam,
  Tu, Miriam, Tu nu trebuie sa fi Ingerul Frumos, (ce spui, defectiv de feminin?), Tu esti cu mult mai mult decit atit. Tu ai renascut din propria-ti cenusa. Tu ai recreat o alt fel de frumusete, Tu esti si vei ramine cea mai frumoasa. Iar muritorului caruia ii lipseste extra din ordinar, ii va trebui ceva timp sa inteleaga fara o sinapsa’n plus si sa accepte, noua frumusete,

  1. Miriam Miriam spune:

   Multumesc! Faptul ca vorbele acestea vin de la un barbat, le da si mai multa greutate.

 5. Denisa spune:

  Buna ziua, din nou, habar nu am avut ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Aratati exceptional, sunteti ft curajoasa (eu sa fi fost in locul dvs. muream fara sa lupt..acum va admir si mai mult 🙂

  1. Miriam Miriam spune:

   Multumesc, draga mea!

 6. Daniela Ursu spune:

  Admir curajul de a spune lucrurilor pe nume, pragmatismul “feroce” si dragostea pentru viață. Pentru o viata simpla, dar curata si, prin asta, frumoasa.
  …..curajul de a-si accepta soarta fara vaicareli, curajul de a se reinventa in noul tipar de frumusete, curajul de a trai intens pana la capat!

 7. Lavinia spune:

  Ești super…Un exemplu de curaj, nebunie, ambiție și talent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook