Life

O să-ți treacă !

o-sa-ti-treaca
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorHoroscop 10 Aprilie 2016
Articolul următorHoroscop 11 Aprilie 2016
Comentarii (7)
 1. Rox spune:

  Of, da, da DA! Cat poate sa doara si cat de bine e sa stii ca si altul, nu-i asa… 🙂 .Uneori ai nevoie sa te dezbraci de parca ai trai in Alaska! Of! Multumesc!

 2. M-ai facut sa plang in hohote(ca tot plang de luni intregi)Am plans cat pentru toata viata, am hulit si am blestemat Si da,as fi facut orice ca sa-l intorc pe pamant pe dragul meu pierdut pe vecie Si nu, nu mai cred in nici o zeitate Si nu, timpul nu vindeca nimic si nu inseamna nimic pentru mine Numai viata si iubirea sunt vesnice

 3. daniela spune:

  trist,trist…

 4. francisca spune:

  Cand am constientizat ca el nu ma iubeste cum il iubesc eu, ca orice as face nu pot primi mai mult de atat, ca sufletul meu tanjeste sa-si primesca ceea ce l-ar implini, am spus STOP ! Am plecat, am suferit, am slabit fizic, am tremurat de spaima ca niciodata n-o sa-mi revin, nu am spus nimanui durerea mea, am afisat nepasarea, am refuzat orice alte ”oferte” am….am….am…….!!! Intr-o anumita zi si-o anumita ora, am dat nas in nas cu el, el tortionarul sufletului meu. La fel de slab, la fel de indurerat, de trist, de, de……. ! Si singur, cu nostalgia fericirii neimplinite. Cred ca acela a fost momentul in care m-am vindecat si, culmea nedumeririi mele, a fost sa constat ca nu-l mai doresc, nu-l iubesc, nu ma doare durerea lui, mi-a revenit pofta de viata, coapta bine pentru o noua incercare in ale iubirii. Toata ” trauma ” a durat 5 ani, 4 luni si 2 zile.

 5. Liana spune:

  Si nu-i asa ca ti-a trecut? Sau cel putin ai trecut peste. Eu nu am plans la articolul tau, mi-am plans atunci toate lacrimile – au fost mai multe decat am crezut vreodata ca pot da.
  L-am blestemat cu sete sa se trezeasca si sa sa fie nefericit si disperat ca mine in momentele alea. Si sa nu-i treaca. Niciodata.
  Si asa s-a intamplat.

 6. Dobre Margareta spune:

  ” Mâine o voi da de pomană pentru sufletul tău sărac, unui sărman care sigur e mai bogat decât tine.”
  Cate lacrimi si suspine si nenorocitul asta de “de ce” , traiesti ca sa ajungi sa recunosti ca a fost un suflet sarac .
  Uneori , asta ca sa fiu blanda, ne indragostim de cine nu trebuie , ne provoaca suferinta … Cred ca in adancul sufletului femeia are o inclinatie masochista dar, n-o recunoaste niciodata.
  Asa-mi explic de ce ne complacem in relatii destinate de la inceput esecului.

 7. Dana spune:

  Toate trec !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook