Life

Oana Zăvoranu s-a măritat, iar eu am făcut sex oral cu 1000 de bărbați

oana-zavoranu1-890x395
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorHoroscop 13 iunie 2016
Articolul următorO viaţă. Atât.
Comentarii (4)
 1. francisca spune:

  Mai este una, teribila Bianca, care sunt convinsă că va naşte pe gură un fel de Pipăruş Petru genial precum ghionoaia lui mamă. În rest * spor* la trebă şi să vă vedem * milionera * de la Capcucreiertos.

 2. Vica spune:

  Brava, Muiere, mai avem o sansa daca mai putem sa radem, chiar asa, sufocati de imbecilitati 1 Multam, mi-ai inseninat ziua !

 3. Daniela spune:

  Draga mea…Roagă-te sa nu fii vreodată,nici pe locul 5,nici înainte,nici după Zăvoranu!Să fii tu însăți,FEMEIA pe care-o cunoastem înainte si după “Miriam follow me”!Te întreții din ceea ce ai facut,faci(şi nu e oral)-nu din scandaluri!Eşti un OM minunat,fară cultul personalitații,fără fițe de 2 bani cu inele şi alte diamantlâcuri de toată jalea,fără dor de ratinguri aducătoare de jeans de la Mexton! Esti Soare!Înțelegi?Nu ai fani.Ai prieteni!

 4. Nicolae Staicu spune:

  Salut, MES!
  A trecut o vreme de cand nu ti-am mai citit “istoriile”tale.Fiind plecat si eu un pic prin vest,incercand sa-mi uit si eu necazul,aproape ca am uitat si de tine.Parca te-am vazut,nu stiu exact pe unde,dand un interviu pe la Barcelona probabil ,ca in imagine aparea si Sagrada lui Gaudi.Ma bucur ca te-am regasit,aceeasi dura, cu lovituri directe si plina de viata.Promit ca am sa-ti devorez opera si am sa-ti fiu aproape.Cred ca de tine si eu am nevoie pentru a-mi reveni.Te imbratisez cu caldura si iti doresc sanatate si numai bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook