Life

Propunere indecentă

money
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorMăi, tâmpito !
Articolul următorO femeie divorțată e altceva
Comentarii (4)
 1. ANDREI spune:

  Extrem de trist, dar corect din toate punctele de vedere. Dar cel mai trist este un barbat care trece pragul unei Doamne si nu ma hazardez cu acest apelativ, fara o “zambila” sau orice fel de alta floare, chiar si un cactus inflorit, valorind un zimbet cel putin. Fiecare dupa posibilitatile de intelegere a Doamnelor. Caci unui barbat, incapabil de a-si asocia barbatia cu o floare si care nu intelege ca o floare oricit de frumoasa ar fi, nu va fi niciodata la fel de frumoasa ca o Doamna ce o primeste, acelui barbat, cu microscopice minuscule, trebuie sa i se dea unfriend, cancel si delete.

 2. Gorgonzola spune:

  Imi aduc bine aminte ca la un moment dat, de mult, un miliardar german i-a oferit unei renumite dansatoare de cabaret un milion de marci ca sa se culce cu el. L-a refuzat. Faptul a fost aflat de presa tabloida si doua saptamani articolele au dezbatut, pro si contra, atitudinea doamnei. Apoi ea a aparut intr-o fotografie alaturi de copilul ei de 10 ani. In mod discret presa a tacut si faptele s-au uitat. A ramas numai intrebarea; SI DACA TOTUSI …

 3. Oti spune:

  Trist nu e ca nesimtitul nu vine cu zambila intre dinti, trist e ca gazda nu-l da afara pe usa cand vede atata nesimtire, sa treci pragul casei unei femei cu mana-n cur e un semn de aroganta crasa. Cretinoizii astia se cred atat de “pretiosi” incat considera ca-ti fac o reala favoare ca-ti dedica tie din pretiosul lor timp, tu trebuie sa te invarti in jurul lor si sa le oferi cat mai mult.. Prea multe proaste pe lumea asta, asta e trist.

  1. eva spune:

   nu despre asta era vorba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook