Life

Selfie în p.… goală

selfie
Miriam Eugenia Soare
Articolul anteriorHoroscop 5 Aprilie 2016
Articolul următorLa mulți ani, copilul meu!
Comentarii (3)
 1. Dan spune:

  Eram in bus…da…in 69, dar nu are legatura cu postarea…si erau 3 copilite de 12-13 ani care discutau…despre creme anti-rid. M-am oprit din citit ca sa le pot auzi mai bine ca nu am putut rezista tentatiei. EU mi-am luat-o peste bot cand am facut cadou la cineva de 26 de ani o crema anti-rid….asa ca eram curios unde o sa se ajunga cu discutia.
  Asa, deci, dupa ce au discutat despre creme anti-rid fetitele, cum sa le dea, care e mai buna, bla bla…una din ele…foarte ofensata…scoate urmatoarea perla(mesajul e important, ca am uitat exact cuvintele): Ei, oricum crema asta nu are efect, ce e bun cu adevarat e botoxul. Ala te scapa de riduri.

  …..eu la 13-14 ani nici nu stiam ce e botoxul si daca ma intreba cineva de el l-as fi intrebat la randul meu daca se mananca pe paine sau cu lingurita…..dar in ziua de azi…de la varsta asta…deja se gandesc sasi injecteze botox….

 2. Horatius spune:

  Trist, dar adevarat… Problema acestor parinti este ca, nici macar atunci cand incerci sa le atragi atentia, nu vor sa inteleaga cat de mult gresesc, ba mai mult, te si privesc plini de ura, pentru ca indraznesti sa le spui ca, procedeza gresesit… Dupa care, in caz de, D-ne fereste, li se intampla ceva fetitelor lor, urla din toti rarunchii despre nenorocirea care s-a abatut asupra copiilor lor, fara sa binevoiasca a recunoaste ca, la baza nenorocirii, este defapt atitudinea, eductia si inconstienta (uneori constienta), cu care si-au crescut progeniturile… La urma urmelor, un proverb stravechi spune ca,: ,,Ceea ce sameni, aceea culegi…”

 3. Gilda spune:

  …muuulte gloante, din pacate :(…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook