Life

Tu-i mama ei de relație

relatie_deschisa
Miriam Eugenia Soare
Articolul următorBăi, ești satanist ?!
Comentarii (4)
 1. Nata Lia spune:

  Si eu sunt mai de moda veche ! Deh, varsta isi spune cuvantul! ” Relatie deschisa ” e asa cam ca intr-o galeata: dansii si dansele se balacesc in apa din ea ( ca sa nu zic in mocirla) si toti sunt bien merci (“ne simtem bine”).
  Cand “is complicated” – ea are mai multi adoratori, poate si el are mai multe femei (ca nu pot sa le spun iubite, cand iubesti “she is the ONE”). Deci nu e ceva serios! Si nu inteleg de ce ar scrie cineva pe fb : “is complicated”! E cumva o invitatie? adica : agata-te si tu!

 2. Florian Radu spune:

  Subscriu la parerea ta, Miriam. Aberatiile modernismului ….care nu duc nicaieri.

 3. Silviu spune:

  Lucrurile astea oricum se intampla “de cand lumea si pamantul” in secret; Prefer “pe fata”. Adica vad o relatie ca fiind intreaga atunci cand ea are curajul sa-mi spuna orice are sa-mi spuna si reciproc, iar fiecare din noi mintea sa intelegem ca celalalt nu e o extensie a propriului eu, demna sa stea doar acolo unde o pui.
  O relatie in care se minte nu-i intreaga, fie ca-i vorba de minciuna catre celalalt, fie ca-i vorba de minciuna catre sine, cum ca n-am dori si altceva decat “ce avem acasa”.
  E in firea noastra sa relationam, inclusiv sexual, cu ceilalti – si-atunci, de ce sa pastrez un gard acolo unde n-ar trebui sa fie? Fiindca “asa am apucat”? Pentru mine nu-i de ajuns.

 4. Bogdan spune:

  Pe scurt:
  It’s complicated = cam vreau s-o termin (relatia) dar nu-s prea sigur(a), mai astept un pic sa ma conving dar intre timp ma vad si cu altii/altele

  In an open relationship = ne-o tragem intre noi cu regularitate dar, din cind in cind, ne-o mai tragem si cu altii/altele.

  Parerea mea 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriţi-ne pe Facebook